ARTIKKELIT

 

Jos luulet että Yosemiten läpi vaeltaminen on helppoa, niin mieti uudestaan. Eksyimme, nukuimme tähtien alla, kohtasimme villieläimiä ja minä vangitsin kaiken tämän kamerallani. Usko pois, tulet nauttimaan tästä vlogista.

Mikä on Seoulin sielu? Aivan varmasti ruoka! Katso vlogiani nähdäksesi mitä ja missä kannattaa syödä ja kuinka puristaa eniten irti korealaisesta seikkailusta.

Täyspäiväinen matkustaminen voi olla vaikeata, joten otin lomaa ja vierailin kanadalaisten ystävieni luona. He näyttivät minulle Albertan parhaat paikat. Voit nähdä ne itsekin, katso vain uusi videoni.

Oli aika kun olin pennitön, mutta se ei estänyt minua matkustamasta. Nyt opetan teille kuinka voi tehdä legendaarisen amerikkalaisen road tripin ilman rahaa.

Antakaahan minun esitellä itseni. Jos ihmettelitte miksi teen videoita matkustamisesta, nomadielämäntavan ylä- ja alamäistä, ja sitä miksi sinun ei kannata alkaa vloggaajaksi, niin katso vlogini!

Piden enemmän vakaasta maasta jalkojeni alla kuin ennustamattomista meristä, mutta kun harvinainen mahdollisuus tulee, en voi sanoa ei. Katso videoni ja näe miten selvisin viikon laivalla.

Osa maailman parhaista maisemista on Kanadassa. Päätin tutkia rantoja ennen kuin suuntasin vuorille. Jos matkustat tällä tavalla itsekin, niin et tahdo missata vlogiani.

Kuukausi sitten löysin itseni Turkista. Vahingossa. Olin hypännyt väärään lentokoneeseen ja päätin ottaa kaiken irti asiasta joten pysyin, ja tutkin kaupunkia.